Předpremiéra filmu Tajemství smrtí s delegací

Předpremiéra filmu Tajemství smrtí s delegací

Celovečerní dokumentární film Viliama Poltikoviče se vydává na dobrodružnou cestu k otázkám kolem smrti a strachu spojeného s ní. Prostřednictvím hereckého průvodce Jaroslava Duška prozkoumává, jak pomocí strachu ze smrti můžeme využívat a ovládat chování lidí. Film nahlíží na různé kulturní přístupy k tématu smrti, včetně těch, které smrt nevnímají jako strašák. Moderní věda, stejně jako tradiční moudrost, nabízí alternativní pohledy na smrt, které mohou změnit naše chápání života. Skrze osobní příběhy lidí, kteří překonali svůj strach ze smrti, nám film ukazuje, že přístup ke smrti může ovlivnit kvalitu našeho života.

Update 11.9. - Hosté: Máme přišlíbenu účast režiséra a jednoho z promlouvajících ve filmu. Na akci kvůli závazkům v domovském divadle Kampa nebude Jaroslav Dušek.

 Česká republika, Haiti, Mexiko, Ekvádor a USA
 dokumentární
 95 min
 12+
 Viliam Poltikovič
 Viliam Poltikovič
 Raymond Moody,Michal Viewegh,dalajlama Tändzin Gjamccho, Jaroslav Dušek, MUDr. Stanislav Grof, PhDr. Andrew Urbiš, MUDr. PhDr. Miroslav Krejčíř 
Na akci mohou být pořizovány fotografie nebo audiovizuální záznamy. Svou účastí dáváte najevo svůj souhlas s focením a nahráváním vaší osoby. Fotografie a videa mohou být následně použity k další propagaci pořadatele.

Termíny

  • Po 28.10.2024, 19:00
    2D DAB 12

Místo konání

Velký sál kina

Pořadatel

Kino Valmez

Obrázky